A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

BEMUTATÓ: 2018. december 7. , 20:00 óra MU Színház

A bodylotion co-dance egy alkotói együttműködés Arany Virág és Hadi Júlia között. Első közös munkájukat 2009-ben készítették, azóta folyamatosan együtt dolgoznak és adnak elő. Alkotói munkásságuk jellemzően interdiszciplináris, absztrakt, konceptuális.Koreográfiáik módosított, új mikrovalóságokat hoznak létre hétköznapi cselekvések, jelenségek újraértelmezésével. 2014-ben bemutatott „L é p é s I d ő” című darabjuk elnyerte az évad legjobb kortárs táncelőadásának járó Lábán Rudolf-díjat.

fearnomore bodylotion

bodylotion co-dance:FEAR NO MORE

Gyertek, csatlakozzatok, mondjunk együtt búcsút az életnek!Semmi aggodalom, semmi szomorkodás, hiszen gyászunk szeretettel és hálával teljes. Szeánszunk során megbecsüléssel engedjük útjára az élet ismerős formáit, miközben helyet teremtünk a közelgő ismeretlennek.

A FEAR NO MORE egy játékos rituálé, mely egy hiperérzékeny térben játszódik múlt és jövő határán. A környezet, a fények, az akusztika és a mozdulatok mind úgy lettek hangolva, hogy biztonságban készülhess a Nagy Átlépésre és megélhesd a Végső Pillanatot.

Hozz szemetet és megajándékozunk!Gyász-öröm szertartásunkhoz szükségünk van feleslegessé vált zacskó/papír/szívószál gyűjteményedre! Add le a pénztárnál és cserébe kapsz egy meglepetést!

Szereposztás/stáb:
koncepció: bodylotion co-dance / ARANY Virág, HADI Júlia
rendező: HADI Júlia
előadók: BICZÓK Anna, FURULYÁS Dóra, VADAS Zsófia Tamara
videó: JUHÁSZ András, MARUSCSÁK Dávid
zene: MÁNDLI Endre Vazul
látvány és jelmez: IZSÁK Lili
konzultáns/dramaturg: ARDAI Petra
fény: DÉZSI Kata

Támogatók:
Emberi Erőforrások Minisztériuma, CHB - Collegium Hungaricum Berlin, Be SpectACTive! - Creative Europe ///Bakelit Multi Art Center, Kilowatt Festival Teatrul Național Radu Stanca Sibiu, LIFT, Sounded Bodies, Queer Zagreb Udruga///, Vivid Illusions
Produkciós partner: Katlan Csoport