A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

Testbarát technika címmel Berger Gyula középhaladó-haladó szintű évadzáró intenzív kortárs tánc tanfolyamot tart.


Időpont: 2009. június 22-26, naponta 16:00-18:00-ig.

Helyszín: Trafó Kortárs Művészetek Háza, 1094 Budapest, Liliom u. 41.


Tanfolyam díja: 1 alkalom:  1.300 Ft    Bérlet: 5.000 Ft (5 alk.)

A tanfolyam során különböző forrásokból (Limon technika, jóga, balett, kontakt tánc, release technika, stb.) származó gyakorlatokon keresztül ismerkedünk a mozgás törvényszerűségeivel. Felfedezzük testünk veleszületett intelligenciáját, és megtapasztaljuk korábban esetleg nem is ismert képességeinket. A tréning kulturált mozgáshoz és elmélyültebb testtudathoz segít bennünket. A bemelegítést követően mozgáskombinációkat tanulunk, amelyek lehetőséget nyújtanak önfeledt táncolás közben alkalmazni az addig tanultakat.

A tanfolyamra várjuk azon táncosok jelentkezését is, akik esetleg szeretnének a Berger Gyula által 2009. szeptemberétől indítandó folyamatos, egész éven át tartó műhelymunkához csatlakozni. A műhelymunkáról bővebb információ: www.l1.hu/main.html majd a menüsorból L1 tagok/Berger Gyula/aktuális.

Gyere bátran, nem kell világklasszisnak lenned, csak figyelmesnek és vállalkozó szelleműnek!

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tanfolyamvezető: Berger Gyula 1984-től 1992-ig vezette saját modern tánctársulatát a Berger Táncegyüttes-t Budapesten. Ezt követően négy évig az arnhemi Európai Táncművészet Fejlesztési Központban (EDDC) tanult különböző kortárs tánc technikákat és kompozíciót. Hazatérése óta független alkotóként darabokat készít új társulatával, a ZÉRÓ BALETT-tel, tanfolyamokat vezet, és egyik alapítója az L1 Független Táncművészek Társulása elnevezésű alkotóközösségnek.