A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

ELSŐ INTENZÍV HÉTVÉGI KURZUS

2009 Január 17/18, szombat- vasárnap (10:00-15:00), Trafó stúdió
Kovács Kata: Fejjel az ismeretlenbe - kontakt improvizáció kurzus

Kovács Kata 8 éve kezdett kontakttal foglalkozni és azóta rendszeres résztvevője az évente megrendezésre kerülő Nemzetközi Kontakt Improvizáció Fesztiválnak. 2007-ben elvégezte Gál Eszter kontakttanár képző kurzusát, és rendszeresen tanítja, műveli a kontakt improvizációt. Kata izgalmas kísérletezésre, fizikális rizikó vállalásra hív mindenkit aki "fejjel lefele másképp nézne a világra".

Információ és jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Szilágyi Enikő: 06 30 6365621
Részletek a weboldalon.

___________________________

Első kontakt jam, szabad tánc, ma azaz január 11 vasárnap du 4-től 8-ig! Gyertek táncolni! Trafó stúdió.

___________________________

FELHÍVÁS!

Haladó kontakt gyakorlók számára örömmel írjuk, hogy február 4-től, minden szerdán este 6-tól 9-ig, haladó kontakt improvizáció órákat indítunk a Trefort utcai Általános Iskola tornatermében. Az órákat Gál Eszter, Goda Gábor, Nagy Zoltán és Bakó Tamás vezetik.

Hívunk, várunk mindenkit (hivatásos táncosokat is), akinek tapasztalata van a kontakt improvizációban és szándékában áll elmélyülni mind a kontakt technikában, mind az improvizációban!

Jelentkezni egy rövid önéletrajzzal (5 sor max.) kell az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
A részvételi díj 5000,- Ft / hó (4 alkalom). Befizetés minden hónap első óráján.
A csoport minimum 12 fővel indul.
További részletek a weboldalon.

____________________________

Január 8-tól a csütörtöki kontakt órákat Kálmán Ferenc vezeti. Az órákhoz folyamatosan lehet csatlakozni és mindenkit várunk képességektől függetlenül!

Aki szeretne Kálmán Ferenctől még tanulni, azoknak ajánljuk Szövetek, mozgások, tudatrétegek - Bevezetés a Body-Mind Centering művészetébe Január 14.-én induló rendszeres BMC órákat.
Helyszín: Nemzetközi Shiatsu Iskola, XI. Budafoki út 9-11. 1.em. 2. (megközelítés a Gellért térről gyalogosan)
Ár: 3000 Ft / alkalom
Tervezett időtartam:( egyelőre) január 14-től június 17-ig
Információ, jelentkezés: Szilágyi Enikő 30/ 636-56-21Forrás: Kontakt Budapest Műhely