A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

2017. november 22-én nyílt Három Holló Színpadon lesz látható Feledi János vezette Feledi Project az Idők folyamán című előadása, melyet 4 éve nem játszott a trupp Budapesten, a Várban, az akkori Nemzeti Táncszínház épületében. A Három Holló az Erzsébet híd mellett, a Piarista Rend épületében elhelyezkedő háromszintes kultúrtér, kávéházzal, kiállító- és előadótérrel várja közönségét. Ady Andrássy úti törzshelyén nyílt Eckermann kávéház szellemi atyja, a kávéház rajongó irodalmár, Wilhelm Droste ötlete alapján nyílt újra a Három Holló Budapesten.

2018. január 26-án a színpadon lesz látható Feledi János Idők folyamán előadása, melyet 2010-ben mutattak be az Egri Gárdonyi Géza Színházban. Az előadást több városban is játszották: Szegeden, Budapesten, Pécsett és Nagyváradon. 

idok feledi

Az estét Az Órák című film inspirálta, melynek középpontjában a nő áll, a női érzelmek, a kilátástalanság, az (önző) vágy, a lemondás, az élet elutasítása, majd a boldogság újra megtalálása áll.

Milyen boldognak lenni?
Milyen nőnek lenni?
Milyen meghalni?

Három korszak, három női sors olvad össze egyetlen történetté az idők folyamán...

A koreográfus/rendezőt, Feledi János a női lelket, a női érzéseket kutatja munkájában. Azt a kérdést próbálja körüljárni, miként jut el az ember odáig, hogy eldobja életét. Feledi a női lelket, mint feltérképezendő területet tanulmányozza, három idősíkban, három különböző női karaktert nagyító alá véve.

Szereplők: Fehér Laura, Tóth Brigitta, Horváth Zita, Feledi János 
Zene: montázs
Díszlet, látvány: Minorics Krisztián
Dramaturg, rendezőtárs: Lisztóczky Hajnal
Rendező-koreográfus: Feledi János
Támogatók: Három Holló, NKA
Fotó: Gál Gábor