A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.

Felhívás! Próba - nézők kerestetnek Nagy Csilla és az Artus közös produkciójához: Three Episodes – fizikai színház és tánc

2010. május 25-26-27. – 20.00 óra, Artus stúdió

nagycsillathree

Nagy Csilla Three Episodes című térspecifikus előadásának munkamódszere interaktív: a próbafolyamat egy pontján nézőket invitál meg, akik jelenlétükkel, figyelmükkel hozzájárulnak a darab alakulásához. Ezen a májusi találkozáson szerzett élmények és tapasztalatok is formálják majd a végleges előadást, melyet 2010 őszén láthat a közönség. A szóló darab betekintést nyújt egy táncos életébe, aki a „táncgyár” falai közé ragadt, s társ hiányában maga kezdi megalkotni az élete szereplőit. Teremről, szobáról, zugról-zugra  járva kalauzol minket a kihalt épületben és fiktív társainak megidézésével teszi élővé a hallgatag falak közötti tereket.
Nagy Csilla az Artus – Goda Gábor társulatának 2008 óta tagja. Egyéni alkotóként koreográfiáival számos díjat nyert világszerte (Stuttgart, Rotterdam, Kanári Szigetek), külföldi ösztöndíjprogramok, tanulmányutak és nemzetközi koprodukciók résztvevője.

rendező-előadó: Nagy Csilla
alkotótárs: Tucker András
látványterv: Körmendy Pál
technikai alkotótárs: Kocsis Gábor
külső szemek: az Artus tagjai
külön köszönet: Lakos Száva
premier: 2010. szeptember