A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.
2010. február 9 - 10.  20.00 óra MU Színház

be4paholystudioKépek, hangulatok, érzések jelennek meg előttünk, melyek mindig, mindenhol jelen vannak.
A Be4 két rövid etűdből áll, melynek első részében egy férfi, Hámor József négy nő jellemét vizsgálja, míg a második részben Nemes Zsófia a férfiak világába pillant bele.

A PR-Evolution Dance Company már 2003 óta van jelen a táncvilágában. Előadásaikban képviselik az érték teremtő szellemiséget, a magas szintű tánctechnikát. Mindenkihez szólni szeretnének, mindenkihez, aki szereti a táncot, hiszen a darabokban nagy hangsúlyt fektetnek a mozdulatok, a tánc szépségére, azokra az érzelmekre, melyeket nap mint nap átélünk.


1.rész: Blue Man, 2. rész: Der Blumen Garten
Koreográfus: Nemes Zsófia, Hámor József

BEMUTATÓ
PR-Evolution Dance Company: BE 4

Kedves Hölgyeim!
Értjük mi a férfiakat? Azt hiszem egyöntetű nem a válasz. Igazi bolyongásra hívjuk most Önöket a férfi lélek labirintusában. Érzések, gondolatok, melyeket elrejtenek, nem mutatnak a külvilág felé. A tipikus férfi, maga a megtestesült erő, kirobbanó energia, mennyivel különbözik, mint a lágyságot, érzékenységet képviselő nő. Legalábbis ezt  mutatják a külvilágnak. De milyenek legbelül?

Kedves Uraim!
Értjük mi a nőket? Azt hiszem egyöntetű nem a válasz. Mit szeretnének, mit akarnak, mire vágynak? Ezúttal talán bepillantást nyerhetünk legbensőbb titkaikba, és megértjük őket. Nem, ne kergessünk hiú ábrándokat, ez úgysem sikerülhet.
A Be4 két rövid etűdből áll, melynek első részében egy férfi, Hámor József: Der Blumen Garten négy nő jellemét vizsgálja, míg a második részben Nemes Zsófia: Blue Man a férfiak világába pillant bele.

koreográfus: Nemes Zsófia, Hámor József
előadók: PR-Evolution Dance Company
fény: Fogarasi Zoltán
hang: Gergely Attila, Hámor József
fotó: Páholystúdió.hu

Támogatók: NKA, OKM, SÍN Kulturális Központ, Új Előadóművészeti Alapítvány, Művész mozi, Holmes Place