A magyar táncművészeti és táncszínházi élet online magazinja.
A kezdeményezés célja, hogy segítse az új táncos-koreográfusnemzedék fejlődését a kortárs, klasszikus vagy akár más táncművészeti ág területén. Ennek érdekében a GG Tánc Eger (az egri Gárdonyi Géza Színház tánctagozata) lehetőséget biztosít fiatal koreográfusok számára, hogy megmutatkozhassanak, illetve kipróbálhassák magukat társulatunkkal dolgozva, professzionális körülmények között.

Elképzelésünket nem kötnénk semmilyen stílushoz! Elsősorban a jelentkezők saját mozgásvilágára vagyunk kíváncsiak, egyúttal lehetőséget nyújtva arra, hogy a közönség is megismerhesse azt.  Szakmai zsűri válogatja ki a pályaművek közül azokat a maximum 15 perc terjedelmű koreográfiákat, amelyeket bemutatunk az egri Gárdonyi Géza Színház Stúdiószínházában.

Amit kérünk:
-    szakmai önéletrajz
-    szinopszis a létrehozandó darabról

Amit biztosítunk:
-    legfeljebb nyolc táncművész (4 fiú, 4 lány)
-    próbaterem
-    szállás
-    jelmeztár
-    színpadtechnika

A jelentkezéseket e-mailben kérjük beküldeni legkésőbb 2012. január 31-ig! A koreográfiák elkészítésére meghívás alapján biztosítunk lehetőséget a pályázók részére a 2012. március 25-től május 5-ig tartó időszakban.

Elérhetőségek:
Elektronikus levélcímünk:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Reiter Zoltán, ügyvezető  0036 30 388 45 70.

Eger, 2012. január 6.
Topolánszky Tamás
tagozatvezető
GG Tánc Eger